Leden kunnen de stripverhalen op EBoek.info in hun browser lezen (streamen) of – afhankelijk van hun lidmaatschap – naar hun computer downloaden waardoor ze beschikbaar zijn als U offline bent.
 
De verzameling digitale strips bestaat inmiddels uit ruwweg 40.000 albums of 6.000 afzonderlijke reeksen en ‘one shots’. Dat is best veel (de bekende Marvel site heeft er ‘slechts’ 30.000 🙂 ), en om te vermijden dat U door het bos de bomen niet meer ziet, hebben wij de mogelijkheid voorzien om op de site aan verzamelingbeheer te doen. U kan strips aanduiden als nog te lezen, reeds gelezen, totaal geen interesse enz.
registratie

EBoek.info wordt onderhouden door vrijwilligers en is in principe ‘non profit’, maar we hebben uiteraard wel aanzienlijke kosten om de site draaiende te houden – alle strips staan immers op onze eigen servers waardoor ze met een simpele muisklik te lezen/downloaden zijn (we gebruiken dus geen usenet, bittorent of filelockers). Daarom vragen wij U om een kleine bijdrage alvorens onze diensten te kunnen gebruiken.

___________________________

 
Formule’s
 
25 Euro, geeft recht op 6 maanden onbeperkt lezen OF 3 maanden lezen + downloaden
 
50 Euro, geeft recht op 18 maanden onbeperkt lezen OF 9 maanden lezen + downloaden (U bespaart 33%)
 
100 Euro, geeft recht op levenslang onbeperkt lezen*

*
* er is geen formule om levenslang te downloaden

** het onderscheid lezen/downloaden is ingevoerd omdat mensen die enkel strips online lezen de servers amper belasten en minder bandbreedte gebruiken (en ons dus ook minder kosten) dan leden die op korte termijn veel strips downloaden; het is dan ook niet meer dan normaal dat zij gedurende een langere periode gebruik kunnen maken van onze diensten.

___________________________

 
Betalingswijze
 
Om de kosten te drukken werken wij niet samen met een externe ‘payment processor’ om betalingen via de site te aanvaarden. In de plaats vragen we U om in één van de onderstaande webwinkels een cryptovoucher te kopen (let op dat ze het logo hieronder tonen!) en ons deze te doneren. Dit kan U doen door ons de mail met de code die U van hen zal ontvangen naar donaties.eboek@yahoo.com te forwarden, met vermelding van uw gewenste gebruikersnaam op EBoek.info, alsook welk type lidmaatschap (lezen + downloaden of enkel lezen) U wenst af te sluiten. Wij activeren dan uw account binnen de 12 uren en laten U de login gegevens per email toekomen.

___________________________

ferrari

Webwinkels welke Cryptovouchers verkopen
 

Dundle.Com
Opwaarderen.nl – Paypal
Gamecardsdirect.com
smsbeltegoed.nl
….
Crypto Voucher

Er zijn nog veel meer webwinkels die de gift kaarten van cryptovoucher.io aanbieden, maar wij raden aan om enkel de bovenstaande links te volgen. Wij hebben hoegenaamd geen belang in deze winkels, maar door deze links te volgen verkleint de kans dat U abusievelijk een verkeerde code koopt. Indien een bepaalde winkel uitverkocht zou zijn, dan kiest U gewoon een andere. Koop in geen enkel geval een andere kaart – de website dient U het logo van cryptovoucher (zie hierboven) duidelijk te tonen. In geval van twijfel, contacteer ons eerst zodat we het even kunnen nakijken.

In geen enkel geval mag U zelf de ontvangen code verzilveren (‘redemen’); indien U dit toch doet creëert U een Bitcoin portefeuille voor uzelf en doneert U niets aan ons. Het enige wat U moet doen is de mail met de code naar ons doorsturen; op geen enkel ogenblik dient U iets te doen op de website van cryptovoucher.io. Een geldige code ziet er uit als WDW8736982BZVYXCKVX49M6557J7MU8DR

___________________________

vakantie

Kunnen jullie nu echt niets beters bedenken dan ‘crypto vouchers’?
 
Neen, niet echt… Wij beseffen goed dat velen liefst zo ver mogelijk weg willen blijven van crypto munten, maar bedenk wel dat de naam ‘crypto voucher’ eigenlijk heel misleidend is: op geen enkel ogenblik komt U met deze munten in contact. U koopt gewoon een giftkaart van X Euro en door ons deze kaart te doneren schenkt U ons dan ook X Euro. Pas op het ogenblik dat wij besluiten de kaart te verzilveren, kopen wij voor X Euro aan cryptomunten aan de op dat ogenblik geldende prijs. Voor U is het gewoon een donatie in Euro welke U voldoet door met een Creditcard, IDEAL, Bankcontact, Paypal of wat dan ook te betalen. Het grote voordeel voor ons – als website – is dat we fondsen kunnen aanvaarden zonder gebruik te hoeven maken van een zgn. ‘payment processor’ (en dit is een veel groter voordeel dan je zou denken).

En uiteindelijk komt het voor U op hetzelfde neer: i.p.v een betaling op onze site te doen doet U er een op de site van een webwinkel met een prima reputatie (waar U overigens als consument beschermd bent door het Nederlandse/Belgische recht). Het enige extra werk voor U is om bij uw registratie op onze site de cryptovoucher met de code mee te sturen.

Indien U nog vragen hebt, mail ze gerust door naar donaties.eboek@yahoo.com
 


 

jommeke
suske.en.wiske
De Smurfen
Dirkjan
alex
Thorgal
Asterix - 04 - Asterix Als Gladiator
Jan, Jans En De Kinderen
Blake en Mortimer
Yoko Tsuno